וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת גבינה קרה עם פירורים

קלה להכנה, מהירה, ובעלת מרקם עשיר וערבה לחיך. השף יהודה אקריש עם המתכון המושלם שלו לעוגת גבינה המוגשת קרה, ומעליה מפוזרים פירורים.

מתכון מאת: מערכת וואלה!

עוגת גבינה פירורים של חמדה. אפיק גבאי
עוגת גבינה פירורים של חמדה

מצרכים למתכון

  • לבצק:
  • 1/2 כוס סוכר
  • 100 גרם חמאה
  • 1 כוס קמח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • לגבינה:
  • 250 גרם גבינה 9%
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • מיץ מתפוז אחד
  • קליפה מגורדת מתפוז אחד
  • 2 מיכלי קצפת ריץ' (227 גרם כ"א)
  • 15 גרם גלטין מומס ב-100 גרם מים חמים

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים יחד את חומרי הבצק. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות, כ-20 דקות עד לקבלת גוןן זהוב.
  • 2. מערבבים את הגבינה, אבקת הסוכר, מיץ התפוז וקליפת התפוז.
  • 3. מקציפים את הקצפת ומקפלים את תערובת הגבינה פנימה.
  • 4. מוסיפים מעט מתערובת הגבינה לג'לטין על מנת לצננו מעט. מקפלים את הג'לטין לתערובת הגבינה.
  • 5. מהדקים לתבנית משומנת בקוטר 24 2/3 מפירורי הבצק. עליהם יוצקים את תערובת הגבינה ומעבירים למקפיא לשעתיים.
  • 6. לפני ההגשה מפזרים את השליש הנותר של הפירורים על העוגה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully