רוטב עגבניות ופלפלים של "פסטה מיה"

רוטב עגבניות ופלפלים של פסטה מיה (מערכת וואלה!)
רוטב עגבניות ופלפלים של פסטה מיה (מערכת וואלה!)

מצרכים

  • (מתאים ל1 1/2 ק"ג פסטה טרייה או 1 ק"ג פסטה יבשה, עדיף קצרה):
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות של 2 על 2 ס"מ
  • 5 שיני שום קלופות וחצויות
  • 1 ק"ג פלפלים אדומים חתוכים לקוביות 2 על 2 ס"מ
  • 2 קופסאות (800 גרם) עגבניות מרוסקות
  • 1/2 כפית פלפל שאטה גרוס או לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים בשמן את הבצל והשום בסיר או במחבת. עד שהבצל מתרכך.
  • 2. מוסיפים את הפלפלים ומטגנים תוך כדי בחישה מתמדת,עד שהפלפלים מתרככים.
  • 3. תוך כדי ערבוב מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה.
  • 4. מנמיכים להבה וממשיכים לבשל על אש נמוכה לפחות חצי שעה, עד לצמצום הרוטב. לא לשכוח לערבב - הבצל והפלפלים נוטים לשקוע לתחתית הסיר וועלולים להישרף.
  • 5. טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם