- 1. להכנת הבסיס: במעבד מזון מעבדים את חומרי הבצק עד קבלת פירורים. מאחדים את הבצק לכדור ומצננים חצי שעה במקרר.
-
- 2. מרדדים לעלה שיכסה את התחתית של התבנית העגולה, מחוררים במזלג. אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה, 200-190 מעלות, עד שהבצק זהוב.
-
- 3. להכנת הבישקוטים: מקציפים היטב את החלבונים עם הסוכר. מוסיפים את החלמונים ומערבבים בכף. מקפלים פנימה את הקמח.
-
- 4. מרפדים את התבנית השטוחה בנייר אפייה. מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר עגול ויוצרים פסים (צורת גלים) ברוחב כ-10 ס"מ.
-
- 5. מפזרים מעל סוכר בנדיבות ואופים עד שהבישקוטים זהובים. מסדרים את הבישקוטים בהיקף התבנית בצורה אנכית.
-
- 6. למילוי הגבינה: שמים את הגבינה כשעה במסננת מרופדת בבד חיתול, להרחקת עודפי הנוזלים.
-
- 7. בסיר נירוסטה מבשלים את החלמונים, החלב, הוניל וגרידת הלימון על אש נמוכה תוך בחישה, מבלי להגיע לרתיחה, עד שהתערובת מסמיכה מעט. מסירים מהאש.
-
- 8. ממיסים את הג'לטין ברבע כוס מים קרים ומוסיפים לסיר, מערבבים היטב עד שהג'לטין נמס.
-
- 9. מוסיפים את הגבינה המסוננת ומערבבים היטב.
-
- 10. מקציפים היטב את החלבונים עם חצי מכמות הסוכר ומקפלים עם תערובת הגבינה.
-
- 11. מקציפים את השמנת עם הסוכר הנותר ומקפלים עם תערובת הגבינה.
-
- 12. יוצקים לתבנית ומצננים היטב לפני ההגשה.