סלמון בתנור

דג סלמון (Artoday)
דג סלמון (Artoday)

מצרכים

  • 4 פרוסות דג סלמון (מומלץ לבקש מהקצב לפרוס את החלק הקדמי של הדג)
  • עלים ירוקים לפי הטעם: סלרי, פטרוזיליה, שמיר, בזיליקום
  • מעט שום כתוש
  • פלפל שחור גרוס
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מחמים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. מניחים בתבנית דף אפיה. מפזרים את העלים הירוקים ומניחים את פרוסות הדג.
  • 3. מורחים את השום על הדג ומוסיפים פלפל שחור לפי הטעם. מטפטפים על הדג שמן זית בנדיבות.
  • 4. אופים כ-20 דקות, עד שהדג מזהיב קלות. מומלץ להגיש עם ירקות אפויים ונתח לימון.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם