מרק גריסים

מרק - אילוסטרציה (Artoday)
מרק - אילוסטרציה (Artoday)

מצרכים

  • ½ 1 כוסות גריסי פנינה שטופים
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 3 גזרים בינוניים
  • 2 שורש פטרוזיליה
  • 1 שורש סלרי גדול או 2 קטנים
  • 1 חבילת סלרי אמריקאי
  • 4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
  • 4 כפות אבקת מרק עוף
  • שמן
  • מלח פלפל שחור
  • מים

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים בסיר גדול את הבצל עד שהוא הופך לשקוף.
  • 2. קולפים את הגזר, הפטרוזיליה והסלרי ומגרדים בפומפייה גסה. קוצצים את הסלרי האמריקאי לקוביות קטנות.
  • 3. מוסיפים את הירקות המגורדים והסלרי האמריקאי לסיר. מוסיפים 2 כוסות מים ומאדים כ-10 דקות.
  • 4. מוסיפים את הגריסים, מרק העוף, פלפל שחור ומים פי 3 מגובה הירקות. מטבלים במלח, פלפל ואבקת מרק. מבשלים על אש בינונית, ומערבבים מדי פעם, כדי שהגריסים לא יידבקו לתחתית הסיר.
  • 5. כאשר הגריסים כמעט רכים לגמרי, מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים לבשל עד שהם הופכים להיות רכים. אם המרק הופך סמיך מדי אפשר להוסיף מעט מים רותחים.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם