על השולחן

שיפודי סאטה עוף

שיפודים (Artoday)
שיפודים (Artoday)

מצרכים

  • 1 ק"ג חזות עוף שלמים, ללא עור ועצמות
  • למשרה:
  • מיץ מלימון אחד
  • 1 בצל בינוני, מרוסק על פומפייה דקה
  • 3 שיני שום
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות קטשופ
  • 3 כפות שמן
  • 2 כפיות סוכר חום

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את חזות העוף בכיוון הסיבים לרצועות שרוחבן 1.5 ס"מ. משטחים מעט כל רצועה ומשחילים אותה לאורכה על שיפוד במבוק. מניחים את השיפודים בכלי מוארך (תבניות אלומיניום חד פעמיות מתאימות במיוחד).
  • 2. מערבבים את כל חומרי המשרה ויוצקים על השיפודים שבכלי. מכסים ברדיד אלומיניום ושומרים במקרר למשך הלילה. רצוי להפוך את השיפודים מדי פעם כדי שיספגו היטב את המשרה.
  • 3. צולים את השיפודים על גריל במשך 2 דקות מכל צד. אין לצלות יתר על המידה אלא רק עד שהבשר מאבד את צבעו הוורדרד ונעשה אטום.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם