קציצות טונה

את הקציצות האלה טעים לאכול כמו שהן או בתוך סנדוויץ'. אפשר להמשיך ולבשל אותן ברוטב (עגבניות, למשל), והכי טעים (לדעתי) להגיש אותן עם רוטב יוגורט צונן, טבעי או מתובל.

מצרכים

  • מתכון ל - 10 יחידות:
  • 3 קופסאות טונה (עדיף בשמן, אבל אפשר גם במים), מסוננות
  • 3 ביצים
  • 3 כפות פירורי לחם
  • 1 כף רסק עגבניות או קטשופ
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. בקערה גדולה מפוררים (במזלג) את הטונה, מוסיפים ביצים ופירורי לחם. אם התערובת דלילה מדי אפשר להוסיף עוד פירורי לחם. מוסיפים קטשופ ותבלינים, מערבבים היטב, וצרים מהתערובת 10 קציצות.
  • 2. מחממים שמן במחבת (בערך חצי סנטימטר) ומטגנים את הקציצות משני הצדדים, כדקה-שתיים מכל צד, או עד להזהבה.
  • 3. לגיוון: אפשר להוסיף כפית תבלין קארי, או 1/2 כפית פפריקה, או 1/2 כפית כורכום (לקציצות זרחניות), וגם כמה טיפות טבסקו.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם