וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פרפה שקדים

המתכון באדיבות שף גונזלו סברדליק ממועדון "פאנץ' ליין" בת"א.

מתכון מאת: מערכת וואלה!

פרפה פאנץ ליין לשבועות. מערכת וואלה!
פרפה פאנץ ליין לשבועות

מצרכים למתכון

  • ½ ליטר שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר
  • 15 גר' אגוזים
  • 15 גר' שקדים
  • 40 גר' שוקולד מריר
  • 20 גר' חמאה
  • 1 כפית קפה שחור
  • 1 כף אמרטו ( ליקר שקדים)
  • 6 תבניות אלומיניום בקוטר 8

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים את השקדים והאגוזים ביחד.
  • 2. ממיסים את השוקולד עם החמאה במיקרוגל או בסיר כפול.
  • 3. מקציפים חצי מהשמנת עם כף סוכר עד לקבלת קצפת, מערבבים היטב ושומרים בצד.
  • 4. מוסיפים לקצפת את תערובת השקדים והאגוזים ובנוסף, תמצית וניל.
  • 5. מקציפים את שאר השמנת עד לקבלת קצפת יותר דלילה.
  • 6. מוסיפים לקצפת את השוקולד המומס, את הקפה והליקר מערבבים ומעבירים לשק זילוף, את התערובת של השוקולד, זולפים לתוך תבניות האלומיניום.
  • 7. מעבירים את תערובת הוניל לשק זילוף נוסף, וזולפים מעל התערובת הראשונה.
  • להקפיא במשך 4 שעות, להוציא 20 דקות דקות לפני ההגשה.
  • ניתן לקשט עם רוטב שוקולד, רוטב קרמל או תות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully