מערכת וואלה!

פנקייק עם בננות בקרמל ורוטב יוגורט דבש

מתכון של השפית מיקה שרון שהוכן במסגרת אירוע מאכלי החלב של "טרה" לקראת שבועות 2003.

מנה של השפית מיקה לטרה (מערכת וואלה!)
מנה של השפית מיקה לטרה (מערכת וואלה!)

מצרכים

  • החומרים: ל- 6 –8 מנות:
  • ½ כוס סוכר
  • 2 בננות
  • ½ כפית מלח
  • 1 כוס גבינה לבנה 9% (מומלץ של טרה)
  • ¾ כוס חלב
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1 כוס קמח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית גרדת לימון
  • 4 ביצים מופרדות
  • לרוטב: 1 כוס יוגורט טבעי (מומלץ יוגורט של טרה)
  • ½ כוס דבש

אופן ההכנה

  • 1. במיקסר מקציפים חלמונים, גבינה, חלב ותמצית וניל.
  • 2. מקפלים פנימה קמח, אבקת אפיה ומלח. מוסיפים גרדת לימון, מקציפים חלבונים לקצף עומד ומקפלים לתוך התערובת.
  • 3. מחממים היטב מחבת טפלון, משמנים במעט חמאאה ומטגנים פנקייקס משני הצדדים.
  • 4. ממיסים סוכר ומים במחבת עד לקבלת קרמל, מוסיפים ¼ כוס מים ובננות חתוכות ומקפיצים את הבננות בתוך הקרמל.
  • 5. מגישים פנקייק חם ומעליו בננות חמות עם רוטב הקרמל ואגוזי מלך קלויים. יוצקים מסביב יוגורט ומעליו מעט דבש.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם