מערכת וואלה!

סמבוסק דרוזי עם בשר

מתכון של מוהין חלבי ל-10 מנות במסגרת במסגרת פסטיבל בצק ומאפה בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה.

בצל (בוצ'צ'ו)
בצל (בוצ'צ'ו)

מצרכים

  • חומרים לבצק:
  • 1 ק"ג קמח
  • כוס שמן זית
  • כפית וחצי מלח
  • כף סוכר
  • חומרים למילוי:
  • 2 בצלים בינוניים
  • שמן זית
  • זר תבליני גינה
  • בשר כבש קצוץ (לא טחון)

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים בצל עד הזהבה ומוסיפים את הבשר.
  • 2. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  • 3. מוסיפים תבלינים קצוצים דק.
  • 4. סוגרים את האש, מוציאים מהמחבת ומחכים עד שיתקרר.
  • הכנת הבצק:
  • 1. שמים קמח בקערה ומוסיפים תוך כדי ערבוב את שאר החומרים עד שהם הופכים לבצק.
  • 2. מכסים את הקערה במגבת וממתינים 30 דקות.
  • 3. לאחר 30 דקות מוציאים את הבצק ומרדדים עד שהבצק הופך למשטח עגול.
  • חותכים לעיגולים ובאמצע כל עיגול יוצקים גבעה קטנה של המילוי.
  • מקפלים את העיגול לשניים ועם מזלג משנצים את הקצוות.
  • טיגון:
  • מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים עד להשחמה.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות
    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם