נושאים חמים

מרק דלעת חורפי

מחפשים מנה שתחמם לכם את הבית ואת הבטן? קבלו מתכון למרק דלעת, במיוחד לכבוד ימי החורף הקרים. באדיבות "קונדיטוריית בן עמי".

מתכוני דלעת של מסעדת בראון (נמרוד סונדרס)
מתכוני דלעת של מסעדת בראון (נמרוד סונדרס)

מצרכים

  • 1 ק"ג דלעת
  • 2 שיני שום
  • 2 ענפים של טימין
  • 2 עלי דפנה
  • 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד
  • 2 עגבניות
  • 3 גזרים
  • מעט שמן זית
  • כף אבקת מרק
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

  • 1. לקלף ולחתוך את כל הירקות.
  • 2. לשים בסיר שמן זית ולטגן את הירקות קלות. להוסיף מים ואת כל שאר החומרים. לבשל כ-40 דקות עד שהירקות רכים.
  • 3. לטחון את המרק עם טוחן ירקות ולתבל בפלפל ומלח לפי הטעם.
  • 4. להגיש בתוספת כף שמנת חמוצה.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות