חנה גרשוני, הארץ

סלט פרחי כרובית

סלט כרובית (מערכת וואלה!)
סלט כרובית (מערכת וואלה!)

מצרכים

  • 3 כוסות פרחי כרובית טרייה
  • חופן שמיר קצוץ
  • שן שום מעוכה
  • 2 כפות שמן (לא שמן זית)
  • 2 כפות חומץ באלסמי
  • 2 כפות רוטב סויה
  • שקית אבקת ממתיק מלאכותי
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. שמים את פרחי הכרובית והשמיר בקערת סלט עמוקה.
  • 2. מערבבים את כל שאר החומרים בצנצנת סגורה ומנערים היטב.
  • 3. שופכים את הרוטב על הכרובית ומערבבים היטב.
  • 230 קלוריות לכל הסלט.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם