מערכת וואלה!

אגסים ביין

מתכון של קייטרינג "קרמל"

אגסים תשבי (מוטי פישביין) (יח
אגסים תשבי (מוטי פישביין) (יח"צ)

מצרכים

  • 6 אגסים מקולפים (להשאיר את העוקץ!)
  • 350 מ"ל יין אדום יבש (מומלץ מרלו של "תשבי")
  • 120 ג"ר סוכר
  • מקל קינמון
  • קורט ציפורן
  • ½ תפוז עם קליפתו
  • למלית:
  • תערובת פירות יבשים (תאנים, משמשים, שזיפים, תמרים, פיסטוקים)

אופן ההכנה

  • 1. מרוקנים בעדינות את תוכן האגסים (דרך הבסיס). ניתן גם לחצות את האגסים ולרוקן את הליבה.
  • 2. מבשלים את כל חומרי הסירופ עד לרתיחה. מכניסים את האגסים לסירופ ומקטינים את הלהבה. מבשלים עד רכות בינונית (כ-10 דקות). מוצאים את האגסים מהסיר וממשיכים לבשל את הסירופ, עד שנעשה מרוכז.
  • 3. טוחנים במעבד מזון את הפירות היבשים בתוספת 2 כפות מהסירופ שבסיר, עד לקבלת עיסה אחידה.
  • 4.ממלאים את "בטן" האגסים במלית ומניחים כל אגס בצלחת. יוצקים מהסירופ החם על האגס ומסביבו.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם