מערכת וואלה!

פירה כרובית

מתכון מתוך הספר "גורמה בריא" מאת דליה אבישר ושלי ענבר בהוצאת ליאור שרף-הפצות.

כרובית (מערכת וואלה!)
כרובית (מערכת וואלה!)

מצרכים

  • 1 כרובית גדולה מופרדת לפרחים
  • 3 כפות שמנת לבישול 15%
  • 1 כף קורנפלור
  • 1/4 כוס חלב קר
  • קמצוץ אגוז מוסקט
  • 1 כף חמאה
  • מלח ופלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את פרחי הכרובית במים רותחים עד להתרככות סבירה. מסננים ומייבשים.
  • 2. מעבירים למעבד מזון ומעבדים למחית יחד עם השמנת. מחזירים לסיר. מערבבים את הקורנפלור החלב ומוסיפים למחית.
  • 3. מתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל ומבשלים על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב כ-15 דקות. מוסיפים את החמאה, מערבבים ומגישים מיד.
  • כמות ל-4 מנות. כל מנה 90 קלוריות.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות
    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם