קיש ארבע גבינות

מתכון של אודי ומישל אבוחצירה "מישל-בר" בתל אביב.

מצרכים

  • לבצק:
  • 1 ביצה
  • 2 כפות מים קרים
  • 1 כפית סוכר
  • 2 כוסות קמח
  • 120 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • 1/2 כפית מלח
  • למילוי:
  • כדור אחד מכל סוג של גבינה: מוצרלה, גבינת עיזים ,קורסיקה וסנט מור.
  • 1 בצל בינוני
  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס חלב
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה
  • 1 כף קמח
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • הכנת הבצק:
  • 1. מערבבים בקערה את הקמח, המלח, הסוכר והחמאה.
  • 2. מוסיפים את הביצה ואת המים ולשים עד לקבלת בצק אחיד. מגלגלים את בצק לכדור ומקררים כשעה במקרר.
  • הכנת המילוי:
  • 1. קוצצים את הבצל ומאדים כ-10 דקות.
  • 2. מערבבים היטב בקערה קערה את הגבינות, הביצים, החלב, השמנת המתוקה והקמח,
  • מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים שוב.
  • 3. מוציאים את הבצק מהמקרר מרדדים לעובי של לחצי ס"מ ומניחים על תבנית משומנת. שופכים על הבצק המהודק את המילוי באופן שווה.
  • 4. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) ל-30 דקות.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם