מערכת וואלה!

עוגת דבש ותפוחים

מתכון של בני סיידא מתוך הספר 'קלות ומהירות - עוגות'.

תפוחים (Artoday)
תפוחים (Artoday)

מצרכים

  • 1 כוס דבש נוזלי
  • 1 כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • 1 כוס בירה שחורה
  • 1 כוס שמן
  • 350 גרם קמח תופח
  • 1/2 כפית קינמון
  • קורט ציפורן טחון
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 2 תפוחים, קלופים ומגוררים גס
  • 2 תבניות כיכר (אינגליש קייק) חד פעמיות באורך 30 ס"מ, משומנות היטב.

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור לחום בינוני (175 מעלות). שמים בקערת המערבל את הדבש, הסוכר, הביצים, הבירה והשמן ומקציפים 2 דקות.
  • 2. מוסיפים את הקמח, הקינמון, הציפורן ואבקת הסודה לשתייה ןמערבלים עוד 2 דקות. מוסיפים את התפוחים ומערבלים דקה נוספת. יוצקים לתבניות ואופים עד שהעוגות ישחימו, וקיסם הננעץ במרכזן ייצא יבש.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם