וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לימונים כבושים פשוטים להכנה בשלושה מרכיבים

שלושה מרכיבים פשוטים ויש לכם לימונים כבושים

מתכון מאת: ערן ירוחם, foodsteps

לימונים. Artoday
לימונים

מצרכים למתכון

  • לימונים, בכמות הרצויה
  • מלח גס
  • 1 כוס שמן סויה

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את הלימונים לפרוסות הכי דקיקות שאפשר (מומלץ להשתמש במנדולינה או בסכין חדה ובזהירות).
  • 2. את הפרוסות מגלענים (נזהרים לא להעביר שום גרעין חתוך לשלב הבא) ומעבירים לצנצנת. בין שכבות הלימון (בערך כל 2-3 שכבות) מסדרים שכבה של מלח גס ומעל הכול שופכים כוס שמן סויה כדי למנוע חימצון וריקבון של הלימונים.
  • 3. אוטמים היטב ומעבירים למקרר ל-3 חודשים. אל תתפתו לפתוח ולטעום לפחות חודשיים!
  • בגמר התהליך ניתן לטחון את הלימון הכבוש למחית רכה ולצרף לרטבי פסטה, לתבשילי עוף ודגים ועוד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully