רות אוליבר, על השולחן

סלט תירס, פלפלים וסלרי

גרגירי תירס (מערכת וואלה!)
גרגירי תירס (מערכת וואלה!)

מצרכים

  • לסלט:
  • 2 כוסות גרגרי תירס (מבושלים או משימורים)
  • 3 פלפלים קלויים וקלופים חתוכים לרצועות
  • 300 גרם פטריות טריות פרוסות
  • 60 גרם צלפים
  • 3 גבעולי סלרי אמריקאי קצוצים
  • 2 פלפלים אדומים קצוצים
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים
  • 3 מלפפונים כבושים פרוסים דק
  • 15 זיתי קלמטה מגולענים וחצויים
  • לרוטב:
  • 1/3 כוס מיונז
  • 1/3 כוס שמנת מתוקה
  • 2 כפיות חרדל
  • 1/2 כפית סוכר
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 3-2 שיני שום קצוצות
  • 3 גבעולי שמיר קצוצים דק
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בקערה את חומרי הסלט.
  • 2. מערבבים את כל חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים. מניחים במקרר לפחות כשעה למיזוג כל הטעמים. מערבבים ומגישים.
  • חומרים ל-6-8 מנות

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם