וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רביולי בטטה ברוטב חמאה לימון ומרווה

חיים קלים: קנו רביולי מוכן ועטפו אותו ברוטב לעניין

מתכון מאת: עפרית חצקלביץ', מערכת וואלה

רביולי בטטה עם לימון ומרווה למדור אירוח. מערכת וואלה!
רביולי בטטה עם לימון ומרווה למדור אירוח

מצרכים למתכון

  • 500 גר' רביולי בטטה מאיכות טובה
  • 6 עלי מרווה
  • מיץ מלימון אחד
  • 2 שיני שום כתושות
  • מעט שמן זית
  • 100 גרם חמאה
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים מים לבישול הרביולי ומבשלים על פי הוראות היצרן.
  • 2. במחבת גדולה מחממים שמן זית ומוסיפים את החמאה. מוסיפים את השום, עלי המרווה והלימון ומצמצמים מעט את הנוזלים.
  • 3. מסננים את הרביולי ומוסיפים למחבת.
  • 4. מערבבים כך שכל אחד מהרביולי ייעטף ברוטב.
  • 5. ממליחים ומפלפלים על פי הטעם.
  • 6. מגישים מיד בכלי ששומר על חום.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully