רביולי בטטה ברוטב חמאה לימון ומרווה

רביולי בטטה עם לימון ומרווה למדור אירוח (מערכת וואלה!)
רביולי בטטה עם לימון ומרווה למדור אירוח (מערכת וואלה!)

מצרכים

  • 500 גר' רביולי בטטה מאיכות טובה
  • 6 עלי מרווה
  • מיץ מלימון אחד
  • 2 שיני שום כתושות
  • מעט שמן זית
  • 100 גרם חמאה
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים מים לבישול הרביולי ומבשלים על פי הוראות היצרן.
  • 2. במחבת גדולה מחממים שמן זית ומוסיפים את החמאה. מוסיפים את השום, עלי המרווה והלימון ומצמצמים מעט את הנוזלים.
  • 3. מסננים את הרביולי ומוסיפים למחבת.
  • 4. מערבבים כך שכל אחד מהרביולי ייעטף ברוטב.
  • 5. ממליחים ומפלפלים על פי הטעם.
  • 6. מגישים מיד בכלי ששומר על חום.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם