וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק רגל תימני

המרק מכיל עצמות מח ועצמות סוכר ומתובל בחוווואייג'. רצוי להכין את המרק יום קודם ולהגישו עם פיתה תימנית, סחוג, ואם אוהבים – חילבה. מתוך הספר "רק מרק" של בני סיידא.

מתכון מאת: מערכת וואלה

סיר בישול - אילוסטרציה. Artoday
סיר בישול - אילוסטרציה

מצרכים למתכון

  • ¼ כוס שמן
  • 1.5 ק"ג עצמות מח ועצמות סוכר
  • 10 כוסות מים
  • 2 שורש סלרי, חתוכים לקוביות
  • 1 שורש פטרוזיליה, חתוך לקוביות
  • 3 בצלים, קצוצים דק
  • 10 שיני שום שלמות, קלופות
  • 1 כוס פטוזיליה קצוצה
  • 1 כף גדושה חווייאג' למרק
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 עגבנייה, קלופה וקצוצה דק
  • 1 כף רסק עגבניות

אופן ההכנה

  • 1. מחממים בסיר כבד וגדול את השמן, מוסיפים את העצמות ומשחימים. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מסירים את הקצף שנוצר על פני המרק.
  • 2. מוסיפים לסיר את שאר המרכיבים, מכסים ומבשלים על אש קטנה ביותר כ-3 שעות. טועמים ומשפרים תיבול. מגישים חם.
  • חומרים ל-6-8 מנות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully