וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עלי סיגר פתוחים, עם גבינה וביצה

המתכון באדיבות מועצת החלב

מתכון מאת: מועצת החלב, מערכת וואלה

עלי סיגר פתוחים  עם גבינה וביצה ( גבי סמלסון ). מערכת וואלה!
עלי סיגר פתוחים עם גבינה וביצה ( גבי סמלסון )

מצרכים למתכון

  • שמן לטיגון
  • 4 עלי סיגר
  • 150 גרם גבינת קשקבל, או פרמזן, או גבינה פיקנטית אחרת
  • 4 ביצים
  • מלח
  • פלפל
  • 4 כפות בצל ירוק, קצוץ דק

אופן ההכנה

  • 1. מכינים הכל מראש ליד מחבת הטיגון. מחממים מחבת גדולה, טובה וכבדה, ויוצקים לתוכה כף שמן. כשהשמן חם, שמים במחבת עלה סיגר פתוח, מניחים עליו 2 פרוסות גבינה ופותחים על הגבינה ביצה.
  • 2. מתבלים במלח ובפלפל ובכף בצל ירוק קצוץ.
  • 3. מקפלים את קצות העלה פנימה, על הביצה, כפי שרואים בתצלום. אם רוצים שהחלמון ייקרש לחלוטין – הופכים לשנייה.
  • 4. חוזרים על הפעולה עם כל עלה סיגר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully