עוגת כנאפה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חצי קילו אטריות כנאפה
- 1 חמאה מומסת
- 1 כוס חלב
- 1 שמנת מתוקה
- חצי כוס סוכר
- חצי כוס מים
אופן ההכנה
- 1. שמים את האטריות בתבנית ומפזרים מעל את החמאה. אופים בתנור במשך 15 דקות.
- 2. מקציפים את השמנת והחלב עד לקבלת קצף אחיד. מוסיפים לחצי מכמות הכנאפה, מורחים שכבת קצפת נוספת ועליה שכבת כנאפה.
- 3. ממיסים את הסוכר והמים עד לקבלת סירופ. מורחים את הסירופ על הכנאפה, עוטפים בנייר כסף ושמים במקרר למשך הלילה.