וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צ'יקן קורמה

מתכון הודי באדיבות רינה פושקרנה מתוך מפרויקט "טעמים מן הבית" - מאכלי עדות המוגשים בטיסות אל על

מתכון מאת: מערכת וואלה!

ציקן קורמה הודי בפרויקט טעמים של אלעל. מערכת וואלה!
ציקן קורמה הודי בפרויקט טעמים של אלעל

מצרכים למתכון

  • 800 גר' חזה עוף ללא עצמות, חתוך לקוביות
  • 2 כפות ממרח שום וזנגביל
  • 2 בצלים בינוניים (מורתחים וטחונים לממרח)
  • מלח לפי הטעם
  • ½ כפית אבקת כורכום
  • ¼ כפית זעפרן
  • 4 כפות שמן זית
  • ½ 1 כוסות קשיו טחון
  • 2 עלי דפנה
  • 1 כוס שמנת צמחית
  • ¼ כפית אבקת פרח מוסקט
  • ¼ כפית אבקת הל
  • ¼ כפית גרם מסלה
  • 1 כף כוסברה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים השמן במחבת ומוסיפים עלי דפנה וממרח שום וזנגביל, מבשלים עד שיזהיב. מוסיפים בצל ומבשלים למשך 5 דק'.
  • 2. מוסיפים את חתיכות העוף, מלח, ואבקת כורכום – ומטגנים קלות למשך 3 דקות.
  • 3. מוסיפים את הקשיו הטחון ובוחשים. אח"כ מוסיפים 3-4 כוסות מים ומבשלים עד שהעוף מבושל והרוטב סמיך.
  • 4. מוסיפים שמנת צמחית, אבקת פרח מוסקט, אבקת הל, גרם מסלה וזעפרן. ממשיכים ברתיחה עוד כ- 10 דק'.
  • 5. מקשטים עם כוסברה טרייה ומגישים חם עם אורז.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully