מערכת וואלה!

מספאן - עוגיות מרציפן מרוקאיות

מתוק מרוקאי מתוך פרויקט "טעמים מן הבית" של מאכלי עדות בטיסות אל על

עוגיות מספאן מרוקאיות מפרוייקט טעמים של אל על (יח
עוגיות מספאן מרוקאיות מפרוייקט טעמים של אל על (יח"צ)

מצרכים

  • חומרים לבצק:
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מים
  • 2 ביצים
  • 600 גר' קמח
  • חומרים למילוי:
  • 2 כוסות שקדים טחונים
  • 1 כוס סוכר
  • בין 3-4 ביצים לפי הצורך עד לקבלת מסה אחידה
  • סוכריות צבעוניות לקישוט
  • תבניות פטיפור בקוטר של כ-6 ס"מ

אופן ההכנה

  • אופן הכנת הבצק:
  • 1. מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק חלק - לשים במקרר ל- ½ שעה.
  • 2. מחלקים את הבצק ל- 3 כדורים, מרדדים כל חלק במכונת פסטה ( אם יש אפשרות ) או במערוך, מקפלים, מוסיפים קמח ומרדדים שוב.
  • 3. מרדדים כל גוש בצק דק (עובי מילימטר) חותכים עיגולים , מקמחים, מכניסים לפורמה, מוסיפים את המילוי (בגובה 2/3 של הפורמה), מוסיפים את הסוכריות ואופים בחום של 160 מעלות במשך כחצי שעה.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם