וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ארטישוק מבושל במים

איך מבשלים ארטישוק במים? כמה זמן? ומה עוד כדאי לשים בסיר? מתכון פשוט והכי קל בעולם

מתכון מאת: נועם יעקובא (הארטישוק של נועם), מערכת וואלה! אוכל

ארטישוק מבושל. נמרוד סונדרס
ארטישוק מבושל

מצרכים למתכון

    • ארטישוקים (לפי הצורך)
  • על כל ראש ארטישוק:

    • ½לימון
    • ½כףמלח
    • ½שן שום
    • ½כפיתשמן זית

אופן ההכנה

איך מכינים ארטישוק מבושל במים?

  • 1
    שוטפים היטב את ראשי הארטישוק במים ומקצצים את הגבעולים. מסדרים את הראשים בסיר לחץ או בסיר רגיל ומכסים במים.
  • 2
    מוסיפים את הלימון, מלח, שום ושמן זית ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל על אש קטנה למשך 15-20 דקות בסיר לחץ או 40 דק' בסיר רגיל. ניתן להגיש חם או קר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully