וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוף עם תפוחים ודבש

מתכון לילדים ולמבוגרים מתוך הספר "ילדים מבשלים חג" מאת דורית שנון.

מתכון מאת: מערכת וואלה!

עוף עופות. מערכת וואלה!
עוף עופות

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 6 ירכי עוף
  • למשרה:
  • 5 כפות קטשופ
  • 4 כפות דבש
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות חומץ תפוחים
  • 2 כפות שמן
  • 1 כף חרדל
  • 4 תפוחי אדמה
  • 2 בטטות
  • 3 תפוחים אדומים (מזן "יונתן")
  • 1/2 כפית מלח

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים עם כף את כל חומרי המשרה בקערה גדולה. מוסיפים את חתיכות העוף לקערה ומכסים אותן במשרה. מניחים לחצי שעה על משטח העבודה. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. שוטפים היטב את תפוחי הדמה, הבטטות והתפוחים (לא צריך לקלף, אבל אפשר). מוציאים מהתפוחים את הליבה. חותכים את תפוחי האדמה, הבטטות והתפוחים לחתיכות בינוניות ומפזרים את החתיכות בתבנית צלייה. מפזרים עליהן את המלח.
  • 3. מניחים את חתיכות העוף בתבנית על הירקות והפירות. יוצקים עליהן את נוזלי המשרה. מכסים את התבנית במכסה או בנייר אלומיניום.
  • 4. מכניסים לתנור וצולים 30 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully