מרק בצל

בצל (בוצ'צ'ו)
בצל (בוצ'צ'ו)

מצרכים

  • 50 גרם מרגרינה
  • 4-5 בצלים גדולים
  • 3 כפות קמח
  • 5 כוסות מים רתוחים
  • 4 כפות אבקת מרק גדושות מומסות במים רותחים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 4 כפות יין לבן
  • 200 גרם גבינה צהובה מגורדת

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הבצלים לטבעות.
  • 2. ממיסים בסיר את המרגרינה ומוסיפים את טבעות הבצל. מטגנים עד להזהבה.
  • 3. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
  • 4. מוסיפים את המים הרתוחים ומערבבים, מוסיפים את אבקת המרק, המלח, הפלפל והיין ומבשלים כ-20 דק'.
  • 5. מחלקים את המרק לקעריות הגשה וזורים על כל מנה חופן גבינה צהובה. מגישים.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם