מערכת וואלה!

פשטידת קישואים

מתכון שהביאה שושי זלינגר מפורום וואלה! אוכל על פי מתכון של קובי בר

קישואים (מערכת וואלה!)
קישואים (מערכת וואלה!)

מצרכים

  • 5 קישואים גדולים קלופים ומגוררים גס
  • 3 בצלים גדולים קצוצים
  • 1/2 1 כוסות קמח תופח
  • 3/4 כוס מים (250 מ"ל)
  • 3/4 כוס שמן (180 מ"ל)
  • 3 ביצים
  • 1 כף אבקת מרק בטעם עוף
  • מלח פלפל שחור לפי הטעם
  • מרגרינה לשימון התבנית
  • תבנית עגולה מס' 22 ס"מ

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את התנור לחום בינוני.
  • 2. סוחטים היטב את הקישואים ושמים בקערה גדולה.
  • 3. מוסיפים את הבצלים, הקמח, המים, השמן, הביצים ואבקת המרק ובוחשים לתערובת אחידה.
  • 4. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם ובוחשים שנית.
  • 5. משמנים את התבנית ויוצקים אליה את הבלילה.
  • 6. אופים 50 דקות, או עד שהפשטידה תתייצב.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם