כרובית מטוגנת כמו במסעדה
כרובית מטוגנת של השף דימה ברגין ממסעדת "מזטי" בתל אביב.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-4 מנות:
- 1 ק"ג כרובית מופרדת לפרחים קטנים
- 1 כף מלח
- 3 ביצים
- 1 כוס חלב
- 2 כפות חרדל
- 2 כפות מלח
- 1/2 כוס קורנפלור
אופן ההכנה
- 1. חולטים את הכרובית ב-5 מ"ל עם מים רותחים וכף מלח, למשך דקה. מוציאים ומקררים.
- 2. מערבבים בקערה את שאר החומרים עד לקבלת בלילה. טובלים את פרחי הכרובית בבלילה ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
- להגשה: מוסיפים מעל רוטב צ'ילי מתוק או גבינת שמנת בצד.