וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כרובית מטוגנת כמו במסעדה

כרובית מטוגנת של השף דימה ברגין ממסעדת "מזטי" בתל אביב.

מתכון מאת: מערכת וואלה!

כרובית. מערכת וואלה!
כרובית

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 1 ק"ג כרובית מופרדת לפרחים קטנים
  • 1 כף מלח
  • 3 ביצים
  • 1 כוס חלב
  • 2 כפות חרדל
  • 2 כפות מלח
  • 1/2 כוס קורנפלור

אופן ההכנה

  • 1. חולטים את הכרובית ב-5 מ"ל עם מים רותחים וכף מלח, למשך דקה. מוציאים ומקררים.
  • 2. מערבבים בקערה את שאר החומרים עד לקבלת בלילה. טובלים את פרחי הכרובית בבלילה ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
  • להגשה: מוסיפים מעל רוטב צ'ילי מתוק או גבינת שמנת בצד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully