לזניה חלבית

עגבניות (Artoday)
עגבניות (Artoday)

מצרכים

  • 1 חבילת דפי לזניה
  • 1 חבילת גבינה מלוחה חתוכה לקוביות
  • 2 גביעי גבינת קוטג'
  • 2 ביצים
  • גבינה צהובה מגוררת
  • לרוטב:
  • 2 גביעי רסק עגבניות
  • 1/2 כפית מלח
  • אורגנו לפי הטעם
  • 1/2 כוס מים

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את חומרי הרוטב. מערבבים בנפרד את הקוטג' והביצים לתערובת אחידה.
  • 2. מרכיבים את הלזניה: משמנים תבנית בינונית ומניחים שכבה אחת של עלי לזניה. מעליה שופכים חצי מכמות הרוטב ומכסים בעוד שכבה של עלי לזניה. לאחר מכן מפזרים את קוביות הגבינה המלוחה ומניחים שכבה נוספת של עלי לזניה. יוצקים את תערובת הקוטג', מניחים את השכבה האחרונה של עלי הלזניה ויוצקים את החצי השני של הרוטב. ניתן לפזר גבינה צהובה מגורדת מעל הרוטב.
  • 3. מכניסים את התבנית לתנור למשך שעה על חום בינוני.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם