עוגת שוקלד

עוגת שוקולד (Artoday)
עוגת שוקולד (Artoday)

מצרכים

  • 5 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
  • 1 כוס סוכר
  • 5 כפות קקאו
  • 1 מרגרינה
  • 2 כפות רום
  • 2 כוסות קמח + 1 אבקת אפיה
  • 1 כוס יין מתוק (אני משתמשת בקונדיטון)

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים לסיר מרגרינה, חצי כוס סוכר, רום, קקאו ויין. מחממים
  • עד שהמרגרינה נמסה. מצננים ומוסיפים את החלמונים.
  • 2. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה ומוסיפים את חצי כוס הסוכר שנותר, תערובת השוקלד ולבסוף את הקמח ואבקת האפיה.
  • 3. משמנים תבנית אפייה 24 ואופים בחום בינוני כשעה.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם