וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פלפלונים ממולאים בגבינת עיזים

את המנה הזו קודם כל אוכלים עם העיניים, ורק אחר כך עם הפה: השף אריק בונפיס מ"רומיקפה" מגיש לכם פלפלונים בכל הצבעים, הממולאים בגבינת עיזים וממרח לבנה טרי.

מתכון מאת: מערכת וואלה

פלפלים צבעוניים. Artoday
פלפלים צבעוניים

מצרכים למתכון

  • ל-7-10 יחידות:
  • שקית של פלפלי-מיני צבעוניים
  • 200 גר' גבינת לבנה עזים
  • 100 גר' גבינת עזים חצי קשה (כמו פרומעז)
  • 5 כפות שומשום
  • 1 כף שמן שומשום
  • קורט צ'ילי
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. פותחים חריץ לרוחבו של הפלפלון הקטן ומרימים את המכסה בלי לתלוש אותו (רק לפתוח). בעזרת כפית מרוקנים את חלק הפנימי ואת המכסה.
  • 2. בקערה קטנה מערבבים את כל החומרים עד לערבוב הומוגני. ממלאים מהחומרים לתוך הפלפלון, עד לקצה.
  • 3. אפשר להגיש בשתי דרכים – או צונן, מיד אחרי סעיף 2, או לטגן (כמו שניצל), ע"י טבילה בביצה טרופה ובפירורי לחם וקמח שיצפו את הפלפלון. מטגנים בשמן עד להזהבה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully