פשטידת פסטה

פסטה פטוציני (Artoday)
פסטה פטוציני (Artoday)

מצרכים

  • 1 שקית פסטה צינורות
  • 1 קופסת רסק עגניות
  • בצל בינוני
  • שן שום
  • פטריות שמפניון סלסלה
  • זיתים שחורים פרוסים
  • 200 גר' גבינה מגוררת ( לפי הטעם: מעושנת, שום שמיר, צהובה)
  • 100 גר' גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
  • תבלינים: מלח, פלפל, אורגנו, פפריקה מתוקה / חריפה

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן.
  • 2. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 3. מטגנים במחבת לפי הסדר: בצל עד שמזהיב, שום, פטריות, זיתים שחורים, אורגנו מלח ופלפל שחור.
  • 4. מוסיפים לפסטה את התערובת המטוגנת, הרסק, הגבינות ( משאירים מעט לפיזור מעל הפשטידה) ומעט תיבול לפי הטעם. מערבבים היטב.
  • 5. מניחים את התערובת בתבנית משומנת (ניתן לפזר מעט פרורי לחם על התבנית לפני הכנסת המילוי). מכניסים לתנור ל-40 דק'.
  • מיד עם ההוצאה מהתנור מפזרים את שאר הגבינה המגוררת.
  • ניתן להמיר את הגבינות בנקניקים פרוסים.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות
    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם