מערכת וואלה!

ירקות – אנטי פסטי

מתכון של השף ויקטור כהן עבור "דורות – מוצרי שום ותיבול".

אנטיפסטי של השף ויקטור כהן עבור דורות – מוצרי שום ותיבול (יח
אנטיפסטי של השף ויקטור כהן עבור דורות – מוצרי שום ותיבול (יח"צ)

מצרכים

  • 1 דלורית בינונית
  • 2 זוקיני בינוני
  • 1 בטטה מוארכת בינונית
  • 2 בצל סגול
  • 200 גרם פטריות טריות
  • (אפשר להוסיף מגוון ירקות נוסף – כרובית, גזר, כרוב....)
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 3 קוביות ג'ינג'ר כתוש דורות
  • 4 קוביות שום כתוש דורות
  • 2 כפות דבש
  • 2-3 כפות רוטב סויה
  • 1-2 כפות חומץ בלסמי
  • 1 כפית גרגרי חרדל
  • 1 כף סוכר
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • קורט מלח
  • מעט טימין ורוזמרין

אופן ההכנה

  • 1. קולפים וחתכים את הירקות לשישיות או לפרוסות בעובי 1 ס"מ, ומניחים בקערה.
  • 2. יוצקים על הירקות החתוכים את השמן ויתר החומרים. מערבבים ומשרים כ-20-30 דקות.
  • 3. שמים בתבנית אפיה ואופים כ-20 דקות בחום של 180-200 מעלות, עד השחמה קלה.
  • אפשר גם לשפד על שיפודים ולצלות על גריל תוך כדי מריחת המרינאדה על הירקות.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם