דנה מלמד, מערכת וואלה!

עוגיות קורנפלקס ושוקולד

חטיפי קונפלקס מצופים שוקולד (נגה משל) (מערכת וואלה!)
חטיפי קונפלקס מצופים שוקולד (נגה משל) (מערכת וואלה!)

מצרכים

  • 200 גרם שוקולד מריר (או אחד מריר ואחד חלב)
  • 4 כפות חלב (או שמנת מתוקה למי שחוטא עד הסוף)
  • 2 כפות סוכר
  • 20 גרם חמאה
  • 2 כוסות קורנפלקס רגיל

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים על גבי אדים או במיקרו בדרגת חום נמוכה את השוקולד, החלב, הסוכר והחמאה.
  • 2. מוסיפים את הקורנפלקס ומערבבים היטב בכף עץ עד שכל פתיתי הקורנפלקס מצופים.
  • 3. מניחים נייר אפייה על גבי תבנית או מגש גדול ויוצקים בעזרת כף תלוליות (רצוי להניח במנג'טים כי השוקולד מלכלך את האצבעות כשאוכלים).
  • 4. מצננים בטמפרטורת החדר ומכניסים לעוד שעה במקרר.
  • 5. זהו, מוכן – להפריד מהנייר ולזלול !
  • גיוונים:
  • * אחרי שלב 1 אפשר להוסיף לתערובת השוקולד ממרח שוקולד לבן, ממרח אגוזים ממרח חלבה או ממרח שקדים. אם החלטתם להוסיף ממרח שכזה, וותרו על הסוכר במתכון.
  • * אפשר להחליף את הסוכר במתכון ב-2 כפות מייפל – מתקבל טעם מעט קרמלי.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם