מגי ביבי-פיינגולד, על השולחן

לימון כבוש

לימונים (מערכת וואלה!)
לימונים (מערכת וואלה!)

מצרכים

  • 1 ק"ג לימונים צהובים
  • מלח גס לכיסוי
  • שום טרי פרוס
  • 1 כף פלפלוני צ'ילי או עריסה
  • שמן זית לכיסוי

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הלימונים לשניים ואחר כך לפרוסות. מוציאים את הגרעינים. מכסים במלח גס, ומשרים שלושה ימים.
  • 2. שוטפים היטב את פרוסות הלימון ומערבבים עם שום טרי פרוס, פלפלוני צ'ילי או כף עריסה.
  • 3. מכסים את כל הלימון בשמן זית ומשרים שלושה ימים נוספים. הלימון יכול להחזיק מעמד בכלי נקי במשך כמה שבועות עד השימוש.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם