ספגטי בולונז

ספגטי (Artoday)
ספגטי (Artoday)

מצרכים

  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל גדול, קצוץ
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 ק"ג בשר בקר טחון
  • 6 עגבניות גדולות, קלופות וקצוצות
  • 450 גרם שימורי עגבניות מרוסקות
  • 1/3 כוס רסק עגבניות
  • 1 כוס ציר בקר
  • 1/2 כוס יין אדום יבש
  • 1 כפית סוכר
  • מלח, פלפל
  • 2 כפות ריחן (בזיליקום), קצוץ
  • 2 כפות פטרוזיליה, קצוצה
  • 500 גרם ספגטי

אופן ההכנה

  • 1. מחממים בסיר רחב את השמן, ומטגנים את הבצל והשום תוך ערבוב עד שהבצל מתרכך. מוסיפים את הבשר, ומשחימים היטב.
  • 2. מערבבים פנימה את העגבניות הקצוצות והמרוסקות, רסק העגבניות, ציר הבקר, היין, הסוכר, מלח ופלפל. מבשלים על להבה בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 30 דקות, עד שהרוטב מסמיך.
  • 3. מערבבים פנימה את עשבי התיבול.
  • 4. מבשלים את הספגטי במים רותחים ומומלחים ומסננים.
  • 5. מעבירים לצלחת הגשה, ויוצקים מעל את הרוטב החם.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם