- 1. מחממים תנור ל-175 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
-
- 2. מקציפים במיקסר (או במיקסר יד) את הביצה, במהירות בינונית, עד שהיא אוורירית ומלאה בועות. מוסיפים תוך הקצפה את הדבש והסוכר. אם אין מיקסר בכלל, אפשר לטרוף היטב במטרפה ידנית.
-
- 3. כשהתערובת אחידה ותפוחה, מוסיפים בבת אחת את הקמח ומערבבים היטב בכף, עד לקבלת בצק אחיד ודביק.
-
- 4. בידיים רטובות מעט, או בעזרת 2 כפות, יוצרים עוגיות על נייר האפייה שבתבנית. מכניסים לתנור ואופים 5-7 דקות בלבד! העוגיות צריכות להישאר בהירות, רק טיפה זהובות, וחומות-בהירות בתחתית. יש להשגיח שלא יישרפו. מוציאים מהתנור ומניחים לצינון בתבנית (כשהן חמות הן נדבקות לנייר ומתפרקות). אחרי שהן מתקררות לחלוטין, משחררים מהתבנית ושומרים בקופסה אטומה.
-
- * טיפ: כשצריך לעצב בצק דביק לעוגיות, כדאי לעבוד עם ידיים רטובות מעט. מכינים צלחת עמוקה או קערה קטנה עם מים ואז מרטיבים את הידיים בין עוגייה לעוגייה, בלי לרוץ כל רגע לברז כדי לשטוף את מה שנדבק לאצבעות.