עוגת שוקולד במיקרוגל

עוגת שוקולד (סמדר ולטר) (מערכת וואלה!)
עוגת שוקולד (סמדר ולטר) (מערכת וואלה!)

מצרכים

  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס קמח רגיל
  • 1 שקית סוכר וניל (הקטנות)
  • 3 ביצים
  • כוס מים חמים
  • 2 כפות קקאו
  • 2 כפות שוקולית

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בקערה עמוקה את כל החומרים היבשים (קמח, אבקת וניל, קקאו והשוקולית).
  • 2. מערבבים בקערית קטנה יותר את שאר החומרים הרטובים: שמן, ביצים ומים.
  • 3. לאחר שהתערובות נראות פחות או יותר אחיד, מעבירים את הנוזלים לקערת היבשים. מערבבים היטב היטב, עד שנוצרת שכבה אחידה ומוצקה במעט (אם התערובת דלילה מדי ניתן להוסיף עוד 3-4 כפות מים חמים.)
  • 4. מעבירים את התערובת לתבנית למיקרו (או העגולות, או המרובעות). מכניסים למיקרו על עוצמה בינונית גבוהה (תלוי בסוג המכשיר) ומכוונים ל-10 דקות.
  • גיוון: ניתן להוסיף כפית קוקוס מגורר לתערובת היבשים, ותאמינו לי, הרי זה משובח!

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם