רוטב שמנת ועגבניות לפסטה

מתכון של קפה בזל.

רביולי דלעת של קפה בזל (יח
רביולי דלעת של קפה בזל (יח"צ)

מצרכים

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 8 עגבניות גמדיות (סוג תמר) קלופות וטחונות
  • מעט יין לבן
  • 50 גר' חמאה
  • כפית שטוחה מלח
  • כפית שטוחה פלפל
  • 2 כפות שמן
  • מעט אגוזי קאשיו

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את החמאה במחבת. מוסיפים את היין והעגבניות ומבשלים 5 עד 10 דק'. מתבלים במלח ופלפל.
  • 2. מוסיפים את השמנת המתוקה ומצמצמים במשך כ-10 דקות. מגישים עם אגוזי קשיו מעל.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם