עוף מוקפץ עם ירקות

מנה מלאה ועשירה

הקפצת נתחי עוף במחבת ( תמי אייזנברג ) (מערכת וואלה!)
הקפצת נתחי עוף במחבת ( תמי אייזנברג ) (מערכת וואלה!)

מצרכים

  • למשרה:
  • 300 גרם חזה עוף
  • 1 חלבון
  • 1 כף יין לבן לבישול
  • 1 כף סויה
  • 1 כף קורונפלור
  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כפית דבש
  • לירקות:
  • 2 שיני שום
  • 2 גזרים
  • 1/2 כרובית
  • סלסלת פטריות
  • וכל ירק שמתחשק
  • לרוטב:
  • 1/3 כוס מרק עוף
  • 2 כפות יין לבן
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כפית סוכר
  • 1/2 כפית מלח

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את חומרי המשרה, מניחים את העוף במשרה לשעה-שעתיים במקרר.
  • 2. חותכים את הירקות לרצועות.
  • 3. מחממים בווק שן שום אחת ומוסיפים את העוף. לאחר שהעוף מוכן, מוציאים אותו לצלחת.
  • 4. מוסיפים מעט שמן ואת שן שום הנוספת. מכניסים את הירקות (חוץ מהפטריות) ומקפיצים כמה דקות עד שהם מתרככים מעט, מוסיפים את הפטריות ולאחר 3 דקות את העוף.
  • 5. מערבבים ושופכים את הרוטב מעל תוך כדי ערבוב.
  • מבשלים 5 דקות על אש קטנה עד שהרוטב רותח ומגישים.
  • מומלץ להכין עם אטריות ביצים (ההכנה של האטריות כפי שרשום על האריזה) מוסיפים אותן לפני שמכניסים את הרוטב.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם