כבד קצוץ

מתכון של מסעדת "סנדר"

כבד קצוץ של מסעדת סנדר (יח
כבד קצוץ של מסעדת סנדר (יח"צ , יחצנים)

מצרכים

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 1/2 קילו כבד עוף
  • 3 בצלים
  • 4 ביצים קשות
  • 50 גר' שומן אווז

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הכבד עם מעט מאוד שמן בשומן האווז. בנוזלים שנשארו מטיגון הכבד מטגנים שני בצלים קצוצים.
  • 2. את שתי התערובות (הכבד והבצל) מכניסים בנפרד למקרר.
  • 3. לאחר שעת קירור מעבירים את הכבד למטחנת בשר (ניתן למעוך גם במזלג) ומוסיפים את הביצים הקשות, בצל חי קצוץ ואת הבצל המטוגן.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם