נושאים חמים

"גוגל-מוגל"

משקה הידוע כאמצעי ביתי ותיק לגרון צרוד. עם כף של ברנדי יתקבל משקה מחמם מצוין מתוך הספר הנוסטלגי "אמנות הבישול הביתי – מאכלי חלב וביצים" מאת רות ואלעזר מרקין.

קוקטייל ברוקלין סאוור (דייב שחר)
קוקטייל ברוקלין סאוור (דייב שחר)

מצרכים

  • 4 חלמונים
  • 6 כפות דבש (או ½ כוס סוכר)
  • 4 כוסות חלב רותח

אופן ההכנה

  • 1. טורפים את החלמונים עם הדבש עד שהתערובת מחווירה.
  • 2. מוסיפים את החלב בהדרגה תוך בחישה טובה.
  • 3. מגישים מיד חם.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים