דנה שיין, מערכת וואלה!

"גוגל-מוגל"

משקה חלב ודבש מחזק מבריאים, אמצעי ביתי ותיק לגרון צרוד. עם כף אחת או שתיים של ברנדי יתקבל משקה מחמם מצוין לקופאים מקור. מתוך הספר הנוסטלגי "אמנות הבישול הביתי – מאכלי חלב וביצים" מאת רות ואלעזר מרקין.

ביצה צהובה (Artoday)
ביצה צהובה (Artoday)

מצרכים

  • 4 חלמונים
  • 6 כפות דבש (או ½ כוס סוכר)
  • 4 כוסות חלב רותח

אופן ההכנה

  • טורפים את החלמונים עם הדבש עד שהתערובת תחוויר, מוסיפים את החלב בהדרגה תוך בחישה טובה ומגישים מייד חם.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם