מערכת וואלה!

דייסת שיבולת שועל (קוואקר)

מתכון של בתיה מוסקוביץ', דיאטנית קלינית המלווה את פעילות מועצת החלב.

מצרכים

  • 1/2 כוס שיבולת שועל מהירת הכנה (נמכרת ברשתות המזון בקופסאות)
  • 1 1/4 כוס חלב (אפשר לשנות את כמות החלב, בהתאם למידת הסמיכות הרצויה)
  • קורט מלח

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל החומרים ומביאים לרתיחה. מבשלים כ – 3 דקות תוך כדי בחישה מתמדת. ככל שתבחשו פחות כך תתקבל דייסה שגרעיני הקוואקר יורגשו בה יותר.
  • כשהדייסה מוכנה אפשר להוסיף:
  • צימוקים עם מעט אגוז מוסקט וקינמון
  • פרוסות בננה וקוקוס טחון
  • סובין חיטה וסוכר חום (או ממתיק מלאכותי)
  • דבש ורסק תפוחי עץ
  • פירות יבשים ושקדים

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם