דייסת אורז עגול

בתיה מוסקוביץ' היא דיאטנית קלינית המלווה את פעילות מועצת החלב כך שהיא יודעת דבר או שניים על תזונה, ומספקת מתכון קליל לדייסת אורז עגול.

דייסת אורז (ברני ארדוב)
דייסת אורז (ברני ארדוב)

מצרכים

  • 1/3 1 כוס מים
  • כפית מלח
  • כף חמאה
  • מקל קינמון
  • 2/3 כוס אורז עגול וקצר
  • 2 2/3 כוסות חלב
  • כף סוכר חום

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים מים עם מלח, חמאה וקינמון. מוסיפים את האורז ומבשלים 10 דקות.
  • 2. מוסיפים חלב וממשיכים לבשל על להבה נמוכה מאוד כ–30-40 דקות נוספות עד לספיגת החלב.
  • 3. יש לערבב באופן קבוע על מנת למנוע חריכה של הדייסה. מוסיפים סוכר ומערבבים. מגישים עם תוספת חלב, סוכר וקינמון על פי הטעם.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים