בלילה סמיכה לטמפורה

מתכון של מיקה שרון

טמפורה של מיקה שרון (על השולחן)
טמפורה של מיקה שרון (על השולחן)

מצרכים

  • 1 ביצה קרה
  • 2/3 כוס מי קרח
  • 11/2 כוסות קמח, מנופה ומקורר

אופן ההכנה

  • 1. בקערה מערבבים קלות את הביצה (לא להקציף!). יוצקים את המים ומערבבים.
  • 2. מפזרים את הקמח מעל לתערובת ומערבבים בעזרת צ'ופסטיקס, באופן יסודי, כך שתיווצר עיסה הומוגנית וסמיכה.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם