מערכת וואלה!

חמין מקרונים של חיים כהן

השף ניר צוק סוגר את השנה עם ספיישל של 4 תכניות טלוויזיה, "אוכל זה כל הסיפור" (ערוץ החיים הטובים) בהן ליווה 4 שפים (רן שמואלי, חיים כהן, דוחול ספאדי, יורם ניצן) אל מחוזות ילדותם, אל המקומות בהם הם עושים קניות ואל מקורות ההשראה שלהם. בסיומה של כל תכנית נכנס

ספגטי (Artoday)
ספגטי (Artoday)

מצרכים

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 500 גרם פסטה מסוג מקרוני עם חור מס' 7
  • עוף טרי מחולק ל- 8 חתיכות (פולקע)
  • מלח, פלפל שחור
  • 1/2-3/4 כוס שמן

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים עד שהם מוכנים למחצה.
  • 2. מחממים בסיר שמן, מתבלים את העוף ומזהיבים אותו מכל הצדדים.
  • מניחים אותו בצד.
  • 3. יוצקים את השמן מטיגון העוף על הפסטה ומערבבים היטב את השמן בפסטה.
  • 4. מניחים שכבה דקה מהפסטה בתחתית הסיר, עליה מסדרים את העוף ומוסיפים את שאר הפסטה. מוסיפים 1/3 כוס מים (רצוי מאלו בהם בושלה הפסטה) מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ומשאירים את התבשיל על האש לפחות שלוש שעות או על פלטת שבת כל הלילה.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם