וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת שוקולד ללא קמח

ממטבחו של אבישי סייג (סדנאות בישול), באדיבות חנות התבלינים "עניין של טעם".

מתכון מאת: מערכת וואלה!

שוקולד. ShutterStock
שוקולד

מצרכים למתכון

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם חמאה
  • 150 גרם סוכר
  • 100 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
  • 50 גרם אגוזי מלך קצוצים דק
  • 6 ביצים (להפריד חלבון מחלמון)

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את השוקולד והחמאה יחד.
  • 2. מקררים מעט את תערובת השוקולד ובוחשים פנימה את החלמונים.
  • 3. מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
  • מקפלים את הקצף עם תערובת השוקולד.
  • 4. בוחשים פנימה בעדינותת את האגוזים.
  • 5. אופים 40 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
  • בודקים עם קיסם עץ בגמר האפייה (כשהקיסם יוצא יבש העוגה מוכנה).
  • לאחר שהעוגה התקררה ניתן להסיר בעדינות את הכיסוי העליון (הפריך)
  • למלא במוס שוקולד ולהניח את הכיסוי חזרה.
  • לשמור בקרור !!

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully