עוף ברוטב דבש עם תפוחי אדמה

עוף (ShutterStock)
עוף (ShutterStock)

מצרכים

  • 8 חלקי עוף (פולקע או כרעיים)
  • 4 תפוחי אדמה גדולים
  • 2 שיני שום
  • לרוטב:
  • 3 כפות דבש
  • כף רוטב סויה
  • בצל גדול
  • 1/2 כפית פלפל
  • כפית מלח
  • כף וחצי פפריקה מתוקה
  • כפית אבקת מרק
  • 1/2 כפית כורכום

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את תפוחי אדמה והבצל. מעבירים לקערה. ומוסיפים את חלקי העוף.
  • 2. בקערה נפרדת מערבבים את חומרי הרוטב. מעבירים לקערה עם העוף ומערבבים ביד עד שכל חלקי העוף ותפוחי האדמה והבצל מקבלים גוון אדמדם.
  • 3.מעבירים למגש גדול. מוסיפים את השום. אופים ב-170 מעלות למשך 45-60 דקות.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם