מעדן יוגורט חצי קפוא עם בננות ותמרים

בננות (Artoday)
בננות (Artoday)

מצרכים

  • 5 בננות בשלות
  • 10 תמרים לחים (או תמרים יבשים מזן מג'הול), מגולענים וקצוצים גס
  • 800 גרם יוגורט, לפחות 3% שומן
  • קליפה מגוררת דק מתפוז אחד
  • קליפה מגוררת דק מלימון אחד
  • 4 כפות טקילה
  • 150 גרם מרנג, שבור ביד לחתיכות גדולות
  • 4 כפות סילאן, וסילאן להגשה

אופן ההכנה

  • 1. מועכים במזלג (או מעבדים במעבד מזון) את הבננות. מוסיפים את התמרים, היוגורט, גרידת התפוז והלימון, הטקילה והמרנג ומערבבים.
  • 2. שופכים מעל את הסילאן, ומקפלים בכמה תנועות עדינות, כך שעדיין ייראו פסי סילאן. מעבירים לכלים אישיים ומקפיאים כמה שעות (ראו מתכונים קודמים).
  • 3. מגישים עם עוד זילוף של סילאן על הצלחת, ליופי וגם לטעם. היוגורט הוא בעל מרקם קרחי יותר מהשמנת, אז חשוב להוציא את הקינוח מהמקפיא לפחות עשרים דקות לפני ההגשה.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם